KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Şaban Öğünç İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimizi gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları gösterilerini sunarken hem eğlendiler hem arkadaşlarına unutulmayacak bir gün yaşattılar, aynı zamanda gösterileri seyreden velilerimiz çok gururlandı.

Çocuklarımızın sevgiyle büyümeleri dileklerimizle nice 23 Nisanlara...

Nis

Okulumuz 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramına hazır.

Nis

Okulumuzda Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik eğitimi kapsamında Ana sınıfı ve 2. sınıf öğrencilerimize trafik güvenliği dersi verilmiştir.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. Yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti’ nin ilanı ile sonuçlanacak kutsal yolculuğu başlatan aziz şehitlerimizi ve ebedi Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü saygıyla andık.

Mrt

Kurtuluş Savaşının amacını ve ruhunu , milletin bağımsızlık, istek ve azmini dile getiren İstiklal Marşımızı öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımını sağlayarak anarken Mehmet Akif ERSOY' u şiirleriyle ve hayat hikayesiyle anlattık.

Mrt

Öğrencilerimizin deprem bilincini geliştirerek deprem sırasında ve sonrasında neler yapmaları ve nasıl davanmaları konusunda bilgilenmeleri amaçlı Okulumuz bünyesinde 11 Mart 2024 tarihinde Deprem anı ve tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun.

Çalışkan tüm Türk kadınlarının bugünü kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda; Resim, Müzik ve Spor dallarında kurslarımız devam etmektedir.

Mrt

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumluluğu "Toprak" sunumunu okulumuzda gerçekleştirdi.

Yarı yıl tatilinde ATATÜRK Köşemiz yenilenmiştir.

Ock

Yarı yıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri için; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlerde bulunduk.

Ock

Öğrencilerimize İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı farkındalık eğitimi verilmiştir.

Ara

İstanbul Büyükçekmece İlçesinden kardeş okulumuz Mimam Sinan İlkokulu öğrencilerinden mektup ve hediyer geldi.

Ara

Okulumuzda; Öğretmenlerimizin anlamını ve önemini içeren etkinliklerle başlattığı Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftamızı öğrencilerimiz sevinçle kutladı.

Ara

Velilerimiz, Aile Eğitim Programı kapsamında kısa süreli eğitim almışlardır.