KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Şaban Öğünç İlkokulu

Velilerimiz, Aile Eğitim Programı kapsamında kısa süreli eğitim almışlardır.

Kas

Okulumuzda devamsızlığı olmayan öğrencilerimize Sayın Valimiz Birol EKİCİ’ den Togg sürprizi

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladık.  Öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte; Günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiir okuma, kompozisyon okuma, resim yarışması ve Cumhuriyetimizin 100. yılına hitaben birçok bedensel ve ritmik etkinliklerlerde bulunduk.

Ekm

11 Ekim 2023 tarihinde okulumuzda; tüm öğretmen ve velilerimizle okul - aile birliği toplantımızı gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz 1.sınıf öğrencileri okuma yazma çalışmalarına başladı. Tüm öğrencilerimize başarılı ve eğlenceli bir eğitim - öğretim yılı diliyoruz.