KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Şaban Öğünç İlkokulu

DOĞA KAHRAMANLARI ÇOĞALIYOR

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumluluğu "Toprak" sunumunu okulumuzda gerçekleştirdi.

TEMA Vakfı, Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumluluğu kapsamında okulumuzda "Toprak Dersem Çık" diyerek 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize toprak hakkında farkındalık sunumu gerçekleştirdi. Sunumda, Türkiye'nin çölleşmesini önlemeye yönelik "Türkiye Çöl Olmasın" mesajı verildi ve öğrencilerimiz verilen eğitimi ilgiyle dinlediler.01-03-2024

Sunumda emeği geçen okul müdürümüz Güray BEYHAN ile öğretmenlerimiz, özellikle de Seray TEZER, Handan ÖZTÜRK, Nuray Akın BOZDOĞAN, Kübra GÜDÜCÜ, Sevda KIRCALI ve İsmail YAVUZ' a teşekkür edildi.

01-03-2024

Şaban Öğünç İlkokulu olarak TEMA Vakfı'nın çevre eğitimi çalışmalarıyla doğa kahramanları yetiştirmeye devam ettiği için teşekkür ederiz.

01-03-2024

Yayın: 01.03.2024 - Güncelleme: 01.03.2024 14:24 - Görüntülenme: 111