KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Şaban Öğünç İlkokulu

Mrt

Velilerin; öğretmenler ve okul idarecileri ile görüşmelerine imkan sağlayacak olan e-Devlet Randevu Sistemi kullanıma açıldı. Veliler, okulumuzda eğitim alan çocuklarının durumunu görüşmek için randevuyu aşağıdaki adımlara göre alabilir. İşte okul randevu sistemi adımları...

Ock

Pençe Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerler için 15 Ocak Pazartesi günü bayrak töreni öncesinde okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunacağız.

Ara

Siber Zeka Bilgi yarışmasına katılmak için aşağıdaki duyuruyu okuyup adrese tıklayınız.

adres:   https://basvurusiberzeka.cbddo.gov.tr

Ekm

Yarın yani 30 Ekim 2023 Pazartesi günü okulumuz bir (1) günlüğüne tatil edilmiştir.

Ekm

Eğitim öğretim yardımı almak isteyen öğrencilerimiz; Vakıflar Genel Müdürlüğünün sitesinden 15 Ekim 2023 tarihine kadar burs başvurusu yapabilirler. Başvuru için Burs Başvurusu Giriş Ekranı (vgm.gov.tr) adresine tıklayınız ve formu doldurunuz.

Eyl

Sevgili velilerimiz; "Ebeveynlerin Siber Zorbalık Farkındalığı ve Dijital Ebeveynlik Öz Yeterlilik Düzeylerinin Belirlenmesi" konulu Türkiye geneli kesitsel bir araştırma yapılmaktadır.

Kas

Siz Öğrenci ve velilerimize; etkin, verimli, hesap verebilir, vatandaş beyanına güvenen ve şeffaf bir okul yönetimi oluşturmak; okul hizmetlerimizin hızlı, kaliteli, basitleştirilmiş ve düşük maliyetli bir şekilde yerine getirilmesini sağlamak üzere kamu hizmet standartlarımızı sizinle paylaşmak istedik.