KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Şaban Öğünç İlkokulu

4/A SINIFI BİLİM FUARINDA

4/A sınıfı öğrencilerimiz Kübra GÜDÜCÜ Öğretmenlerinin rehberliğinde Ramazan Yaman Fen Lisesinde gerçekleşen Bilim Fuarına katılmışlardır.

Umarız bu Bilim Fuarı ziyareti neticesinde öğrencilerimizin ufku genişlemiş, gördüklerinden ve deneyimlediklerinden ilham alabilmiş ve yeni şeyler için cesaretlenmişlerdir.

4A sınıfı Bilim fuarına katıldı.Ramazan Yaman Fen Lisesinde düzenlenen bilim fuarına katıldık.4A sınıfı Bilim fuarına katıldı.Ramazan Yaman Fen Lisesinde düzenlenen bilim fuarına katıldık.4A sınıfı Bilim fuarına katıldı.Ramazan Yaman Fen Lisesinde düzenlenen bilim fuarına katıldık.4A sınıfı Bilim fuarına katıldı.Ramazan Yaman Fen Lisesinde düzenlenen bilim fuarına katıldık.4A sınıfı Bilim fuarına katıldı.Ramazan Yaman Fen Lisesinde düzenlenen bilim fuarına katıldık.4A sınıfı Bilim fuarına katıldı.02-05-20244A sınıfı Bilim fuarına katıldı.

Yayın: 02.05.2024 - Güncelleme: 02.05.2024 14:02 - Görüntülenme: 39